25 de juny de 2020

Campus Gaudeix del bàsquet

Carta presentació


Benvinguts i benvingudes,

Tenim el plaer novament d’organitzar a la bonica localitat aranesa de Salardú la dissetena edició del Campus Gaudeix del Bàsquet. Les instal•lacions de que disposa el Campus estan ubicades a les poblacions de Vielha, Arties i Salardú.

Com en aquests darrers anys, hem continuat apostant per un equip tècnic, monitors de lleure i un grup mèdic molt dinàmic i implicat en la seva feina, perquè el nostre objectiu és que els participants del Campus passin uns dies inoblidables.

Sota el nostre lema "Gaudeix del Bàsquet", oferirem tots els mitjans necessaris per tal que els participants puguin compaginar la pràctica del seu esport preferit amb activitats de lleure al llarg de tota la setmana.

Tanmateix, el Campus es preocupa per a que els seus participants tinguin una alimentació adequada i adquireixin nous hàbits relacionats amb la higiene personal i la convivència amb altres companys i companyes, així com amb els monitors en un marc incomparable com és la Val d’Aran.

Hem d’agrair totes les aportacions dels diversos patrocinadors i col•laboradors que, com cada any, ajuden a fer possible que es repeteixi aquesta experiència tan enriquidora per a tots els components del Campus.

Finalment, volem desitjar a tots els participants que tingueu una feliç estada al Campus Gaudeix del Bàsquet durant aquells vuit dies i que pogueu gaudir al màxim de la vostra passió : el bàsquetbol. Fins aviat!

Cordialment,

Director del CGB.

Nosaltres