25 de juny de 2019

Campus Gaudeix del bàsquet

Informació

Preguntes freqüents


El dia 25 de juny, els nens i nenes han de portar     l’esmorzar ?
Sí, els nens i nenes han de portar l’esmorzar perquè fem una parada tècnica a l’àrea de Fonolleres de mitja hora i aprofitarem per a que esmorzin.
El Campus fa dietes especials ?
L’Alberg Era Garona disposa de tot el necessari per fer qualsevol tipus de dieta o menjars especials per als celíacs, etc…
Els nens i nenes han de portar diners al Campus?
Els nens i nenes del Campus no necessàriament han de portar diners perquè tenen totes les necessitats cobertes. No obstant això, si volen portar una quantitat significativa ( entre 20 i 30 euros ) per a comprar refrescos o detalls
El Campus disposa de banc intern?
El Campus posa a disposició dels participants el “Banc del Campus” per a que puguin dipositar els seus diners durant aquella setmana. Es garanteix la custòdia i control dels diners.
Els participants poden portar mòvil ?
Des de l’organització es recomana que no portin mòvils ja que el dia de l’arribada agafarem tots els mòvils dels participants i els hi donarem en horaris convinguts. L’Alberg ofereix el telèfon per a que els pares i mares truquin als participants.
Els participants tenen servei mèdic ?
Sí, els participants disposen d’un fisioterapeuta i farmacèutic/a titulat les 24 hores del dia. Tanmateix, a 7 km de l’Alberg Era Garona tenim l’Hospital de la Val d’Aran en cas d’una possible urgència.
Com arribar a Salardú des de Barcelona ?
Agafar la B-23 i desviar-se cap a la N-2. Un cop passat Tàrrega, agafar el desviament cap a Balaguer, seguir la carretera tota recta (sense entrar a Balaguer) i, tot seguit, dirrecció Alfarràs. Un cop heu arribat a l’última localitat esmentada, agafeu la N-230, direcció Vielha. Finalment, quan heu arribat a la capital aranesa, us heu de dirigir cap a la C-28 i us trobareu les poblacions (Escunhau, Casarilh, Garós, Arties, Gessa i Salardú).
correo